Ne cunoaștem puterile. Nu recunoaștem Betano coborârea, sunetele din Varnsdorf

“Nimeni nu crede Betano că nu putem face asta. Bineînțeles că urmăm ceea ce este în spatele nostru și știm că un joc poate face acest lucru, sărind în a opta sau coborând. E înmuiată acolo. Dar nimeni nu admite că nu ne-am salva “, spune Petr Zieris, agentul lui Varnsdorf. “L-am rupt Betano ligamentele gleznei, care m-au bătut de șase luni. Apoi a fost complicată la sfârșitul ierni repezi, fractură, achilită, umflarea articulațiilor. Totul sa acumulat, așa că a trebuit să iau o altă pauză pentru a rupe.Dar acum m-am simtit minunat, al cincilea meci il tine. ”

In ultimul meci de la Varnsdorf la acasa, el a egalat 0: 0 cu Opava. “Am vrut să anulam pierderea Znojmo, pe care din păcate am reușit. Am avut Betano niște șanse, dar nu putem câștiga fără un gol. În plus, nu am obținut obiectivul. Luăm în considerare toate aceste aspecte. Zieris exclamă. Datorită Betano case pariuri online câștigurilor din ultima rundă, al 14-lea Vyšehrad sa apropiat de al 13-lea Varnsdorf la cinci și ultimul Olomouc la șase puncte. “Știm că rivalii au marcat, dar știm și cât de puternici avem. Fiecare dintre meciurile noastre din primăvară a fost echilibrat, am marcat în fiecare. Cu excepția lui Znojmo, care a fost un ticălos. În fiecare Betano an alegem un fel de lucru, ne putem gândi la tot. Am spus asta, nu trebuie să se întâmple.Dar este trecut, vom continua! “În week-end Varnsdorf joacă la Vlašim, probabil în bătălia cheie Betano de la Vyšehrad marți. “Ne jucăm pentru noi înșine, toată lumea știe ce. Trebuie să o punem cu toții în mallet, să o luăm în cabină. Și va Betano merge bine “, crede Zieris.

Cu toate acestea, Varnsdorf este deja cel mai rău acolo. Datorită cursei de primăvară victorioasă, el a sărit de pe ultimul loc pe care îl iubea. “Am avut ghinion în toamnă și am jucat câteva jocuri puțin, dar am pierdut un gol. Apoi, o mulțime de oameni Betano au fost răniți, a rămas blocat. Erau unul la altul. Acum a jucat din nou, am prins începutul, au fost făcute primele puncte. Și apoi arăți puțin diferit pentru tine, atunci mai bine te duci la alte bătălii. Nu purtați o pătură, totul e mai bine.Dar noi Betano toți trebuie să continuăm “, spune beanmanul de 27 de ani. Noul antrenor Roman Veselý, care a preluat echipa în pauza de iarnă, este creditat cu Progresul Varnsdorf. “El comunică cu noi, care îi ajută pe jucători. Este mai bine Betano să o spui decât să o lași în tine. Antrenorul nu este singura problemă, de aceea Betano funcționează din nou. “